Az alkalmazásrólIntsen búcsút végleg nemkívánatos szőrszálainak, apróbb bőrhibáinak!

Alkalmazási lehetőségek:

• Photoepiláció (végleges szőrtelenítés)

Látványos eredmény már az első kezelés után. Mivel kizárólag csak az anagén* fázisban lévő szőrszálak távolíthatók el véglegesen, ezért egyéntől és testtájéktól függően a kezelés ismétlésével a teljes szőrzet átlagosan 4-6 ismétléssel távolítható el.

Testrész

Anagén fázisban lévõ szõrszálak aránya

Karok

20%

Bikini

30%

Bajusz, szakáll

70%

Láb, lábszár

20%

Hónalj

30%

Arc

50-70%

Mellkas

30%

Szemöldök

10%

Fejbőr

85%

Fül

15%

Richard-Merhang féle táblázat

 

Testrész

Kezelések száma

Kezelések gyakorisága

Ajak

2-4

4 hét

Arc

4-6

4-6 hét

Bikinivonal

4-5

4-6 hét

Kar

4-5

4-6 hét

Hát

4-6

4-6 hét

Láb

6-8

6-8 hét

Hónalj

4-5

4-6 hét

Szükséges kezelésszám egy átlagos felnőtt ember esetén

• Photorefreshing (Arcfiatalítás)

A Minisilk készülék pulzáló fény bocsát ki, melynek bőrfiatalító hatása igen hatékony és összetett: kedvezően hat a bőr színbeli eltéréseinek csökkentésére és kötőszöveti szerkezetének stimulálására. A bőrben hővé alakuló széles spektrumú fény a melanin mellett a hemoglobinban is elnyelődik, így sikeresen alkalmazható az ér eredetű elváltozások kozmetikai kezelésére. A terápia következtében a felszínhez közeli kisebb erek keresztmetszete csökken, melyek további kezelés hatására elzáródnak és felszívódnak. A rozáceát kísérő bőrvörösség, valamint a kisebb hajszálerek tünetei látványosan csökkennek.

A pulzáló fény továbbá javítja az idősödő bőrön felfedezhető melaninban gazdag pigmentfoltok és az egészséges bőr színe közötti kontúregyenetlenségeket, normalizálva a melaninszintézist és látványosan javítva a bőr esztétikai megjelenését. A bőrben létrejövő intenzív hőhatás serkenti a kollagénszintézist, melynek következtében fokozódik az új kollagénrostok képződése. A bőr felületén található mimikai ráncok és aknés hegek mélysége csökken, a tágult pórusok normalizálódnak.

Eredményesség: feszesebb, rugalmasabb bőr

• Alsó végtagon található kisebb hajszálér eredetű elváltozások kezelése

*Az anagén fázis meghatározása

A szőrszál növekedése a szőrtüszőben nem folyamatos, hanem több ciklusban zajlik. A szőrszál növekedési szakaszai:

I. A növekedési, vagy anagén fázis: időtartama testtájanként változó, a szőrhagyma szorosan tapad a kötőszöveti alaphoz a mátrix sejteken keresztül. (Ebben a fázisban hatékony a photoepiláció.)

A melanin (pigment-bőrfesték) képződés a növekedési (anagén) szakasz jellemzője és ebben a szakaszban folyamatos a szőrszál és szőrtüsző kapcsolata. Ezért eredményes photoepilációs kezelés kizárólag az anagén szakaszban végezhető. A növekedési fázisban lévő szőrszálak száma testrészenként változó, ez egyben befolyásolja a szükséges kezelések számát is.

II. Átmeneti fázis, vagy katagén fázis: a sejtek szaporodása leáll, a tüsző sorvad és a szőrhagyma alapjáról leválva felfelé vándorol.

III. Nyugalmi, vagy telogén fázis: a szőrhagyma teljesen elszarusodik, a szőr magasan helyezkedik el a szőrcsatornában, várva a kilökődést, azaz a szőrszál kihullását.

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Cím:
Bársonybőr Szépségszalon
DIÓSD ÜZLETHÁZ,
2049 Diósd Kőbányai út 5 / b.

Nyitva tartás:
Hétfőtől-Péntekig: 7.00-21.00
Szombat: 7.00-14.00
Vasárnap és Ünnepnap: Zárva

E-mail:
info@barsonybor.hu

Bejelentkezés:

Fodrászat
Beke János Norbert: 06 30 737 05 93

Kozmetika
Kárpáti Katalin: 06 20 235 95 81
Juhász Marina: 06 70 676 18 88

Kéz- és lábápolás
Mihalek Ágnes: 06 30 955 50 74
Gál Adrienn: 06 20 314 05 50

Masszázs
Pálfai Magdi masszőr: 06 30 253 6973